Vito Acconci - Αυτό που πραγματικά θέλω είναι η επανάσταση

Αυτα ειναι τα λογια του σπουδαίου Vito Acconci (1940 - 2017) σε μια συνέντευξη του στην διαδικτυακή τηλεόραση του San Francisco Museum of Modern Art.


Η μοναξιά και η απώλεια στα έργα του Mark Morrisroe

Περπατώντας άγρια στις αίθουσες του Σχολείου Τέχνης με τα σκισμένα μπλουζάκια του, αποκαλώντας τον εαυτό του Mark Dirt, ήταν ο πρώτος πανκ...


Jacques Henri Lartigue Φωτογραφιζοντας την ευτυχια

Στην Ευρώπη κανένας κριτικός δεν θα τολμούσε να αποδώσει καλλιτεχνική εγκυρότητα σε έννοιες όπως «ελαφρότητα» και «ευτυχία»...


Η συλλογή Bennett
The Bennett Collection of Women Realists

Οι Elaine και Steven Bennett είναι αφοσιωμένο στην προώθηση της καριέρας των γυναικών καλλιτεχνών, αφού «οι γυναίκες υποεκπροσωπούνται...».


Το μέλλον είναι Blackpink σύμφωνα με το Elle



Οι Blackpink είναι τετραμελές γυναικείο νοτιοκορεατικό μουσικό συγκρότημα που σχηματίστηκε από την εταιρία YG Entertainment το οποίο έκανε ντεμπούτο στις 8 Αυγούστου του 2016 με το single album "Square One", που περιείχε το ''Whistle'', το πρώτο τους νούμερο ένα τραγούδι στη Νότια Κορέα και το ''Boombayah'', το πρώτο τους νούμερο ένα hit στον πίνακα Billboard World Digital Songs, το οποίο έσπασε το ρεκόρ για τις περισσότερες προβολές μουσικού βίντεο ντεμπούτο Κορεατών τραγουδιστών. Αποτελείται από τις Lisa(main dancer,lead raper),Jisoo(main visualist,lead vocalist),Jennie(main raper,lead vocalist) και Rosé(main vocalist,lead dancer). Με την πρώιμη εμπορική επιτυχία της ομάδας, βραβεύτηκαν ως ο Νέος Καλλιτέχνης της Χρονιάς στα 31α Golden Disc Awards



Οι Blackpink, το megastar γυναικείο συγκρότημα της K-pop φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου του περιοδικού Elle και στη συνέντευξη τα μέλη του μιλούν για την παγκόσμιας εμβέλειας φήμη τους.


Η Rosé μιλά για την επιτυχία τους και λέει ότι η πρώτη τους παγκόσμια περιοδεία, η οποία διήρκεσε από το 2018 έως τον Φεβρουάριο του 2020 «ήταν πραγματική και γνήσια, όχι σαν να την παρακολουθούσαμε σε μία οθόνη και να παίρνουμε σχόλια στο Instagram» -αναφέρει.


«Αισθανθήκαμε την ενέργεια και αυτό είναι το καλύτερο συναίσθημα» προσθέτει η Jennie. Το συγκρότημα ανατρέχει, επίσης, στην εμφάνισή τους στο Φεστιβάλ Coachella, που ήταν η πρώτη του γκρουπ της K-pop.


«Ο Γουίλ Σμιθ ήταν στα παρασκήνια» θυμάται η Jennie. «Μας είπε: “Είστε τόσο υπέροχες”».

➤  Taylor Swift   ➤  Doja Cat   ➤  Cardi B   ➤  Bella Thorne   ➤  Vanessa Mahi   ➤  Dua Lipa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου