Vito Acconci - Αυτό που πραγματικά θέλω είναι η επανάσταση

Αυτα ειναι τα λογια του σπουδαίου Vito Acconci (1940 - 2017) σε μια συνέντευξη του στην διαδικτυακή τηλεόραση του San Francisco Museum of Modern Art.


Η μοναξιά και η απώλεια στα έργα του Mark Morrisroe

Περπατώντας άγρια στις αίθουσες του Σχολείου Τέχνης με τα σκισμένα μπλουζάκια του, αποκαλώντας τον εαυτό του Mark Dirt, ήταν ο πρώτος πανκ...


Jacques Henri Lartigue Φωτογραφιζοντας την ευτυχια

Στην Ευρώπη κανένας κριτικός δεν θα τολμούσε να αποδώσει καλλιτεχνική εγκυρότητα σε έννοιες όπως «ελαφρότητα» και «ευτυχία»...


Η συλλογή Bennett
The Bennett Collection of Women Realists

Οι Elaine και Steven Bennett είναι αφοσιωμένο στην προώθηση της καριέρας των γυναικών καλλιτεχνών, αφού «οι γυναίκες υποεκπροσωπούνται...».


Οσκαρ Καλυτερης Ταινιας 1944: ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ


Υποψήφια για οκτώ βραβεία Οσκαρ, η ταινία κέρδισε τρία. Την περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ο τυχοδιώκτης Ρικ Μπλέιν (Humphrey Bogart) βρίσκεται στην Καζαμπλάνκα ως ιδιοκτήτης του πιο δημοφιλούς καφέ/καζίνο της πόλης, Rick`s Cafe Americain.
Ο Ρικ θα ξανασυναντήσει, μέσα από μια σειρά τυχαίων γεγονότων, την Ίλσα (Ingiid Bregman), τη γυναίκα που χρόνια πριν τον είχε παρατήσει στο Παρίσι.
Όμως η Ίλσα τώρα δεν έρχεται μόνη της, αλλά με τον άντρα της, Βίκτωρ Λάζλο (Paul Henreid) που χρειάζονται τη βοήθεια του, καθώς τους καταζητούν οι Γερμανοί.
Τι θα κάνει ο Ρικ στη συνέχεια?.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου